Kook. Plus Bergen op Zoom

Lekker tafelen bij Kook. Plus

Kook. plus in Bergen op Zoom is een all you can eat* kwaliteitsrestaurant met gerechten uit alle delen van wereld. In het sfeervol ingerichte restaurant dineert u gezellig aan tafel en kunt via een iPad uw gerechten kiezen en bestellen. Vervolgens worden de gekozen gerechten aan tafel geserveerd. U hoeft dus niet zelf langs het buffet te lopen. Kook. plus is ideaal voor een diner voor twee en groepen.

Wereldgerechten van onze chefs
Onze chefs zijn afkomstig uit diverse landen. Zo hebben we voor diverse keukens onze specialisten, voor o.a. de Italiaanse, Aziatische en Franse keuken en voor het zeebanket. Met de keuze uit ruim 200 gerechten is er voor ieder wat wils. Het nagerecht kunt u zelf samenstellen bij het uitgebreide buffet.

Vernieuwd restaurant
Het restaurant aan de Grote Markt in Bergen op Zoom heeft een heuse metamorfose ondergaan in 2015. Hierin heeft het historische karakter van het pand een duidelijke plaats gekregen. De knusse en moderne inrichting zorgt voor een gezellige sfeer. Met de extra service via de iPads is het restaurant helemaal van deze tijd.

*Drank niet inbegrepen

Blijf op de hoogte van onze acties! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!