Menu Kook. Plus Bergen op Zoom

Bij restaurant Kook. geniet u van een brede selectie wereldse gerechten. Geïnspireerd door de dagverse ingrediënten en het seizoen krijgt u steeds gerechten van hoge kwaliteit voorgeschoteld.

Het menu is een culinaire reis van de Mediterranee naar Japan en van Indonesië naar Frankrijk en Italië. Hollandse gerechten staan in het seizoen ook op het menu.

 
Menu Kook.
 

Voorgerechten

De voorgerechten worden net als alle andere gerechten bereid met verse ingrediënten en seizoensproducten. Zo geniet u bij restaurant Kook. van onze vers gemaakte sushi. Ook bieden wij een ruim assortiment aan salades en verschillende koude en warme voorgerechten met vlees en vis.

Hoofdgerechten

Onze koks bereiden de gerechten, naar uw smaak, centraal in het restaurant. Rond het kookeiland bevinden zich diverse koude en warme buffetten. U beleeft een ware smaaksensatie door de combinatie van verschillende binnen- en buitenlandse gerechten.

Zo kunt u naast Hollandse pot ook genieten van maaltijden uit de Oosterse, Italiaanse of Franse keuken. Bent u toch meer van een mals gebakken biefstuk? Ook dan bent u aan het juiste adres bij restaurant Kook.. 

Nagerechten

Heerlijk nagenieten met een zelf samengesteld dessert. Dat kan bij restaurant Kook. Kies uit verschillende soorten ijs in combinatie met vers fruit en pannenkoekjes. Zowel voor volwassenen als voor kinderen is er een heuse chocoladefontein met vers fruit en spekjes.

Bent u geen zoetekauw? Dan kunt u smullen van een kaasplankje met diverse soorten kaas of een lekker kopje koffie/thee.

Reserveer nu >