Kinderen

Kinderen

Speciaal voor de kinderen is er een kidsbuffet. Denk aan frietjes, knakworstjes, gebakken banaantjes, snackjes, zelf samengestelde pasta’s, pizza’s met uiteraard wat gezonde groentjes. Wat ook erg verleidelijk is, de toetjesbar, die direct naast de kidsbuffet is gevestigd met o.a. verse wafels, pannenkoeken, chocolade fontijn, fruit, schepijs en andere heerlijke lekkernijen. 

Zij zullen zich tevens goed vermaken in onze kinderspeelplaats met o.a. klimtoestel, wandspelborden en wandspel computers. Deze wandspelletjes bevorderen de creativiteit, inzicht en fantasie van kinderen. Het zijn spelletjes die uitdagend en educatief zijn waarbij kinderen leren over symbolen en cijfers. Het is leerzaam en de kinderen kunnen zich vermaken, terwijl de ouders kunnen genieten van hun etentje. 

Om spelende kinderen plezier te bieden, zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten die we graag met jullie delen. Wij proberen de speelhoek van Kook.Roosendaal natuurlijk zo schoon mogelijk te houden. Het speelgoed en de vloer word dagelijks schoongemaakt. Mocht je toch viezigheid zien of heeft één van de kids iets in de mond gestopt? Geeft niks! Zeg het gerust even tegen ons dan lossen wij het op. Mede dankzij de hulp van oplettende ouders blijft de kinderspeelhoek hygiënisch en schoon voor iedereen.

Spelende kinderen hebben ook wel eens een valpartij, kapot speelgoed of een natte broek. Dat is samen op te lossen. Voel je vrij om ons even aan te spreken voor hulp. Ook voor een zalfje of pleister hebben wij een EHBO-doos. We gaan er natuurlijk niet van uit, maar we melden toch even dat kinderen onder de verantwoordelijkheid van hun eigen ouders in de kinderspeelhoek spelen en wij niet aansprakelijk zijn voor eventuele ongelukken.

Bij de toiletten is er een verschoonhoek waar luiers verschoond kunnen worden. Rondom het toiletbezoek van de kids, vragen wij de ouders een oogje in het zeil te houden.