Menu

MENU kook. roosendaal

Bij restaurant Kook. geniet u van een brede selectie wereldse gerechten. Geïnspireerd door de dagverse ingrediënten en het seizoen krijgt u steeds gerechten van hoge kwaliteit voorgeschoteld.

Het menu is een culinaire reis van de Mediterranee naar Japan en van Indonesië naar Frankrijk en Italië. Hollandse gerechten staan in het seizoen ook op het menu. Alle menu’s zijn inclusief frisdranken, warme dranken, alle soorten bier en huiswijn. Allemaal voor één prijs.

Ook de kinderen zullen het heerlijk vinden. Speciaal voor hen is er een kidsbuffet. Zij zullen zich tevens goed vermaken in onze kinderspeelplaats met klimtoestel.

Voorgerechten

De voorgerechten worden net als alle andere gerechten bereid met verse ingrediënten en seizoensproducten. Zo geniet u bij restaurant Kook. van onze vers gemaakte sushi. Ook bieden wij een ruim assortiment aan salades en verschillende koude en warme voorgerechten met vlees en vis.

HOOFDGERECHTEN

Onze koks bereiden de gerechten, naar uw smaak, centraal in het restaurant. Rond het kookeiland bevinden zich diverse koude en warme buffetten. U beleeft een ware smaaksensatie door de combinatie van verschillende binnen- en buitenlandse gerechten.

Zo kunt u naast Hollandse pot ook genieten van maaltijden uit de Oosterse, Italiaanse of Franse keuken. Bent u toch meer van een mals gebakken biefstuk? Ook dan bent u aan het juiste adres bij restaurant Kook..

NAGERECHTEN

Heerlijk nagenieten met een zelf samengesteld dessert. Dat kan bij restaurant Kook. Kies uit verschillende soorten ijs in combinatie met vers fruit en pannenkoekjes. Zowel voor volwassenen als voor kinderen is er een heuse chocolade fontein met vers fruit en spekjes.

Bent u geen zoetekauw? Dan kunt u smullen van een kaasplankje met diverse soorten kaas of een lekker kopje koffie/thee.

KIDS

De kids zullen het zeker naar hun zin hebben bij restaurant Kook. Speciaal voor hen hebben wij een echt kidsbuffet inclusief chocoladefontein met spekjes en fruit. Zij kunnen zelf een pannenkoek versieren met verse ingrediënten.

Tussen de maaltijden door kan er tevens gespeeld worden in onze kinderspeelplaats met klimtoestel. De kinderen zullen zich niet vervelen bij restaurant Kook.

Kinderen van 0 t/m 2 jaar eten gratis mee!

Ook aan de allerkleinsten is gedacht bij Restaurant Kook. Natuurlijk kunnen ze een beetje mee eten van het lekkere buffet maar ook is er een kinderstoel aanwezig en zelf nog maaltijdpotjes